Error:
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Usluga vožnje s vozačem

Ispis

NOVA Rent a Car Split kao jednu od svojih prilagođenih usluga nudi i uslugu najma vozila s vozačem. Usluga je namjenjena poslovnim i privatnim korisnicima bilo da se radi o manjim grupama ili pojedincima  u svim većim hrvatskom gradovima i turističkim odredištima. Korištenje ove usluge omogućit će Vam da se opustite i uživate u vožnji znajući da ćete na svoje odredište doći sigurno i na vrijeme.

Nudeći usluge prijevoza od vrata do vrata, aerodromske transfere i usluge,razgledavanja znamenitosti, NOVA Rent a Car Split je Vaš prvi odabir kada tražite ovakav tip usluge. Naši vozači su visoko osposobljeni da Vam ponude najbolji i najbrži put kao bi na vrijeme i bez stresa stigli na željenu lokaciju. Njihovo poznavanje regije omogućit će Vam da Vam budu na usluzi ne samo kao vozači već i kao  osobni vodiči. Oni će otkriti za Vas skrivene kutke gradova, najbolje restorane, preporučiti kvalitetan smještaj  i znamenitosti,  te ponuditi  aktivnosti  koje odgovaraju Vašim afinitetima.

Mi  Vam nudimo da se opustite i uživate u razgledavanju znamenitosti, prepustite vožnju i planiranje nama a Vi uživajte u predivnom pogledu. Zaboravite na brige i vožnju nepoznatim cestama vozači Nova rent a car u Hrvatskoj će se pobrinuti o svemu, ostavljajući Vam da uživate u svom odmoru ili da bez stresa zaključite poslovni dogovor. 

 

 

Car Rental

cos nova supp

Partner program

Postanite i Vi jedan od naših uspješnih partnera, suradnjom sa NOVA rent a car ostvarujete dodatnu vrijednost svom poslovanju. Više..

Rezervacijski centar


ema   


Tel:        +385 21 203 380

Fax:       +385 21 883 035
Mob:      +385 98 9836950